In samenwerking met de Valkeniershof bieden wij op aanvraag een training/coaching aan met uilen en roofvogels. Deelnemers werken in kleine groepen (max 8 personen) aan door hun zelf opgestelde leerdoelen. De training duurt van 09.30-16.00 uur.
De training kan  op maat gemaakt worden voor organisaties, bedrijven en teams. De training is ook geschikt als onderdeel voor bv een teambuildingdag met als afsluiting een leuke BBQ of Buffet.
Ook voor families bieden wij deze mogelijkheid.

Vertel anderen hoe anderen hoe de training was. Laat hieronder een reactie achter.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Trainingen
Average rating:  
 3 reviews
 by Desiree

Een fantastische dag mogen beleven samen met mijn man Maarten. Na een hartelijk en open ontvangst mede lieve deelnemers mogen leren kennen. De interactie met de vogels was enorm bijzonder! Genoten van de hele dag samen en nu tijd nodig om alles te verwerken wat deze coachingsdag ons/mij bracht. Desirée is heel prettig in haar manier van coaching, echt petje af!!! Marina en Desirée hadden een prachtige afsluiting gerealiseerd en we zaten na afloop met grote grijns en glimmende ogen na te genieten van deze leerzame en speelse dag! Dankjulliewel voor deze hele bijzondere dag!

 by jan

gastvrij ontvangst op een mooi locatie en leerzame voor een ieder met een doel zeker een aanrader.

training /coaching dag was open , gezellig , en veel doen voor al met de vogels

een aanrader voor iedereen

 by Elmer

Goede training.